Rank-uri(tine de aspectul userilor cu functie pe forum)

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului IPN Telecom Forum -> PROPUNERI SECTIUNI PENTRU FORUM
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
5q4wn

5q4wn

Data inscrierii: 08/Sep/2007

MesajTrimis: 10/02/2008 18:52    Titlul subiectului: Rank-uri(tine de aspectul userilor cu functie pe forum) Raspunde cu citat (quote)

Ar fi ff frumos pt aspect daca CoolZero ar intra la Panoul Administratorului si ar introduce la rang-uri urmatoarele :
1.Sa creeze un rang nou cu titlul WebSiteTeam la care imaginea rangului sa fie /images/ranks/dl_ranks2/rank_website.gif

2.Sa creeze un rang nou cu titlul Moderatori la care imaginea rangului sa fie /images/ranks/dl_ranks2/rank_moderator.gif

3.Sa creeze un rang nou cu titlul MVP la care imaginea rangului sa fie /images/ranks/dl_ranks2/rank_mvp.gif . La acest rang sa se puna ca numar minim de mesaje 350 si sa nu se seteze ca si rang special.

4. Sa se schimbe rank-urile pe care le poate avea un utilizator simplu, fara nici o functie pe forum

Level 0 - 0 mesaje
Level 1 - 50 mesaje
Level 2 - 100 mesaje
Level 3 - 150 mesaje
Level 4 - 200 mesaje
Level 5 - 250 mesaje
Level 6 - 300 mesaje
MVP - 350 mesaje

Level 0 poză asociata : images/ranks/dl_ranks2/rank_0.gif
Level 1 fotografie asociata : images/ranks/dl_ranks2/rank_1.gif
Level 2 imagine asociata : images/ranks/dl_ranks2/rank_2.gif
Level 3 imagine asociata : images/ranks/dl_ranks2/rank_3.gif
Level 4 imagine asociata : images/ranks/dl_ranks2/rank_4.gif
Level 5 imagine asociata : images/ranks/dl_ranks2/rank_5.gif
Level 6 imagine asociata : images/ranks/dl_ranks2/rank_6.gif

La rang-urile de Moderator si Website team sa se seteze ca si rang deosebit si sa se acorde moderatorilor si la Website team
ca sa se deosebeasca de useri fara nici o functie pe forum.

Astept pareri:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
NateDogg(onyx)

NateDogg(onyx)

Data inscrierii: 29/Aug/2007

MesajTrimis: 11/02/2008 14:44    Titlul subiectului: :) Raspunde cu citat (quote)

Bine gandit ;-) , dar sa-ti spun eu acuma care e problema . Fiecare cred ca stim de jocul Conter-Strike , si fiecare (but) joaca cu /rank sau /top10 , am dreptate sau nu ? . Problema sta in felul urmator : Uitete la userii inregistrati pe acest forum , in dreptul lor scrie la fiecare ce si cum este , daca e moderator e moderator , si asa mai departe .
Nu zic nimic , stiu ca tu vrei activitate pe forum dar in cazul asta atau , eu unu nus deacord cu rank si team si kesti deastea sa ne dam mari care scrie mai multe mesaje sau mai stiu eu ce ;-) .

E parerea mea , eu mai astept si alte pareri ca nu numai eu sunt pe acest forum . 8-)

5q4wn

5q4wn

Data inscrierii: 08/Sep/2007

MesajTrimis: 11/02/2008 19:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai dreptate cu rank-ul, dar eu nu m-am referit la rank acolo cand am scris nr de mesaje ci la ordinea lor sa fie un pic de structura si in legatura cu moderatorii ii ca sa se deosebeasca de useri simpli, si daca este ceva problema sa stie useri la cn sa apeleze in caz ca au ceva nevoie.Poate le este rusine sa creeze un topic nou si sa vada problema lor(m-ai sunt si oameni de acestia) sau sa nu faca nu topic nou pt o chestiune minora, trimit rudimentar un msj privat la ceva moderator ca vad ca au la avatar si este m-ai usor de lucrat asa.Asta ii parerea mea si in mod special asta de pinde de CoolZero ca este al lui forumul. 8-)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului IPN Telecom Forum -> PROPUNERI SECTIUNI PENTRU FORUM Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum