| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Just4Fun
Data inscrierii: 19/Mai/2008 Mesaje: 8
|
Trimis: 19/02/2009 22:39 Titlul subiectului: Reclamatie Sir Sloimi ! |
|
|
O simpla intrebare si o mie de nervi pe motivul care am luat ban !
motivul banului suna cam asha ! "<IPN> Accesul tau a fost suspendat permanent pe IPN Telecomâ„¢ de catre Sir_sloimi deoarece: Ada 30 lei cand vrei sa reintri " ===>> rezulta ? nea` sloimi stapan pe hub......mai nou la ipn se plateste si " TAXA SLOIMI " pt a sta p hubul de ipn ? sau.... nush...in fine nu comentez prea multe doar ca nu sunt singuru nedreptatit de acest " domn " sloimi ce sa zic .... nu prea multe k ma trezesc iar cu ban din partea lui.....
Luati o masura.... k e cam stapan pe hubu asta....  |
|
| Sus |
|
 |
CooLZero Hub Owner

Data inscrierii: 28/Aug/2007 Mesaje: 62 Localitate: Baia-Mare
|
Trimis: 19/02/2009 22:41 Titlul subiectului: |
|
|
Astept o explicatie ...... _________________ Hub Owner - IPN Telecom HuB
E-mail: hub_ipn@yahoo.com
www.ipn.ro |
|
| Sus |
|
 |
sloimi
Data inscrierii: 11/Oct/2007 Mesaje: 30
|
Trimis: 20/02/2009 15:22 Titlul subiectului: explicatie |
|
|
N-am de dat nici o explicatie,acest ban e dat pentru ca a vorbit "de sus" cu mine pe main,cine e curios pune log-ul la dispozitie!
Mai bine cere explicatii cine a scos ban-ul fara sa precizeze aici ca e scos,asa cum e corect?!
Arata Informati Oprit: 89.40.251.65 (Cele mai recente 30 lovituri)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
¦ [BM]Just4Fun (Folosit de 1 ori, ultima data folosit 2009-02-19 21:34:51)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deci in data de 19 ora 21.34 domnul Just4Fun a fost pe hub,iar la ora
Just4Fun
Data inscrierii: 19/Mai/2008
MesajTrimis: 19/02/2009 22:39 Titlul subiectului: Reclamatie Sir Sloimi !
22.39 face reclamatie ca nu poate intra pe hub!
Un lucru manual cere mai multa atentie la lucratura.
-------------
P.S. Sa stii mai nene Just4Fun ca eu abia astept sa nu mai fiu OP,sa pot da in voi asa cum trebe,in consecinta daca mai stii pe cineva "abuzat" de mine,te rog elegant convinge-l sa ma reclame! |
|
| Sus |
|
 |
Just4Fun
Data inscrierii: 19/Mai/2008 Mesaje: 8
|
Trimis: 20/02/2009 20:37 Titlul subiectului: Re: explicatie |
|
|
-------------
Sir Sloimi zice : P.S. Sa stii mai nene Just4Fun ca eu abia astept sa nu mai fiu OP,sa pot da in voi asa cum trebe,in consecinta daca mai stii pe cineva "abuzat" de mine,te rog frumos convinge-l sa ma reclame!
ha ha....poi mai " domnle Sloimi " eu vad cat esti tu de domn ca numa sa ameninti sti si sa imparti pe toata societatea in stanga si in dreapta ......eu nu tre sa recomand pe nimeni care e nedreptati de tine.....uitate solitar p forum cate " plangeri sir sloimi " is ;) asha k domle las`o balta :-j  |
|
| Sus |
|
 |
|