sper

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului IPN Telecom Forum -> TOPICURI MUTATE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TeDDy

Data inscrierii: 08/Ian/2008

MesajTrimis: 08/01/2008 13:21    Titlul subiectului: sper Raspunde cu citat (quote)

nushtiu sigur daka aicea sau altundeva se posteaza problema de conectaare pe hubul metropolitan daka nu am IPN...dar am sa scriu aicea ip`u meu..shi rog pe cineva sa rezolve situatzia !!!
89.38.233.65
doar atat..pt ka nu ma pot conecta pe hub.. Smile

[12:20:59] <Metropolitan> Acest Hub este optimizat pentru reteaua: Internet Planet Network @ IPN Baia-Mare.Daca sunteti abonat IPN si nu va puteti conecta pe hub va rugam sa sesizati acest lucru pe forumul retelei la adresa: http://metropolitan.myforum.ro sau la adresa de mail: reteaua_ipn@yahoo.com (nu uitati sa precizati Ip-ul D-voastra)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CooLZero
Hub Owner
Hub Owner
CooLZero

Data inscrierii: 28/Aug/2007

MesajTrimis: 09/01/2008 00:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi pare rau, dar dupa cum spune si bot-ul de pe hub tu nu esti abonatul IPN Baia-Mare , prin urmare nu te vei putea conecta niciodata pe acest hub.
Ne pare rau, dar banda e rezervata numai pt userii IPN
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului IPN Telecom Forum -> TOPICURI MUTATE Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum